Amasya ASKF Tertip Komitesi, Suluova'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Amasya ASKF Tertip Komitesi, Suluova'da Toplandı

Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Tertip Komitesi Suluova'da toplandı.

04.12.2013 13:22  Güncelleme: 17:08

Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Tertip Komitesi Suluova'da toplandı.

ASKF Başkanı Şerafettin Aykaç, bir restoranda yapılan toplantı ile ilgili verdiği bilgide toplantının amacının önceki hafta oynanan spor müsabakalarını tescil etmek, gözlemci ve hakem raporlarını değerlendirerek antrenör ve sporcuların durumlarını görüşmek olduğunu söyledi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl sporun enleri yarışmasında Suluovalı spor adamı Naci Öztürk'ün Amasya bölgesinden seçildiğini belirten Aykaç, "Yaklaşık 15 yıldır bölgemizdeki amatör sporun ilerlemesinde büyük gayretler sarf eden Naci kardeşimizi tebrik ediyor, başarılı ve özverili çalışmalarının devamını diliyoruz." dedi.

Amasya merkez ve ilçelerinde halen 17 branşta okul spor müsabakalarının yapıldığını belirten Aykaç, il genelindeki sporun en büyük sorunlarının tesisleşme ile kulüplere maddi ve de manevi desteğin yetersizliğinin olduğunu söyleyerek tüm kurum, kuruluş ve iş adamlarını duyarlı olmaya ve spora destek vermeye çağırdı.

Toplantıya, tertip komitesi üyeleri Mustafa Bekar, Naci Öztürk, Bünyamin Aslan, Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı İbrahim Kahraman, futbol il temsilcisi Talat Çalışır ile il Tesisler Şube Müdürü Şemşettin Bal katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya ASKF Tertip Komitesi, Suluova'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement