Amasya Taşova YİBO'da Yenilgi Moralleri Bozdu - Son Dakika
Spor

Amasya Taşova YİBO'da Yenilgi Moralleri Bozdu

Hentbol Erkekler Süper Ligde geride kalan 5 haftada ilk yenilgisini Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşısında alan Amasya Taşova YİBO, mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor.

22.10.2014 14:37  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Lig'de, deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a yenilen Amasya Taşova YİBO'da yenilgi, moralleri bozdu.

Takımın Sportif Direktörü Sercan Şenel, AA muhabirine, Ankara'da iyi mücadele etmelerine rağmen şanssız bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Ligde ilk mağlubiyetlerini Ankara ekibi karşısında aldıklarını anımsatan Şenel, "Yakaladığımız fırsatları gole çeviremedik ve ilk yarı sadece sekiz gol atabildik. Maçın ikinci yarısında toparlandık ve maça ortak olduk ancak bu sefer kırılma anlarında etkili olamadık. 4 maçlık serinin ardından yenilgi moralleri bozdu" dedi.

Şenel, on bin nüfuslu bir ilçenin mütevazi takımı olduklarını, büyük mücadele vererek Süper Lig'e çıktıklarını vurguladı.

Hakemlerin biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini dile getiren Şenel, verecekleri yanlış kararların kaderlerini belirleyeceğini, bu nedenle hakemlerin de maçlara iyi hazırlanmaları gerektiğini anlattı.

Şenel, milli maçlar nedeniyle takıma pazartesi gününe kadar izin verdiklerini, Beşiktaş maçı hazırlıklarına hafta başında başlayacaklarını kaydetti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amasya Taşova YİBO'da Yenilgi Moralleri Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement