Amasya Tutuklanan Komutanın Yerine Vekalet Eden Albaya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Amasya Tutuklanan Komutanın Yerine Vekalet Eden Albaya Ziyaret

Amasya Tutuklanan Komutanın Yerine Vekalet Eden Albaya Ziyaret

Tutuklanan komutanın yerine vekalet eden Albaya ziyaretAMASYA Belediye Başkanı Cafer Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları tutuklanan 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz'ın yerine vekaleten atanan Piyade Albay Nihat Ergün'ü ziyaret etti.

21.07.2016 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tutuklanan komutanın yerine vekalet eden Albaya ziyaret

AMASYA Belediye Başkanı Cafer Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları tutuklanan 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz'ın yerine vekaleten atanan Piyade Albay Nihat Ergün'ü ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grubun yaptığı darbe girişiminin ardından, Amasya'da sürdürülen soruşturma kapsamında 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz'ın tutuklanmasının ardından vekaleten yerine getirilen Piyade Albay Nihat Ergün'e, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Özdemir, 15 Temmuz akşamı bir avuç cunta girişimcinin, bir avuç vatan haininin Türkiye'nin birliğine ve beraberliğine kast ettiklerini belirterek "Ama başta aziz milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekten vatansever evlatları başta Genel Kurmay Başkanımız olmak üzere bu cuntanın girişimine adeta siper oldular. Birliğimizi, beraberliğimizi Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatansever evlatları ile beraber başından geçen üzücü ve menfur olayı çok şükür kazasız belasız atlattık. Burada 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığımızın subaylarının da basiretli davranışlarından dolayı, milletin iradesinden taraf oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Amasya 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutan vekili Piyade Albay Nihat Ergün ise, "Biz her zaman devletimizin, milletimizin, vatanımızın birliği, bütünlüğü için hep beraberiz, bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olacağız" şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Piyade Albay Nihat Ergün, Başkan Özdemir ve beraberindekiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya Tutuklanan Komutanın Yerine Vekalet Eden Albaya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement