Amatör Gönüllerden Minik Yüreklere Destek - Son Dakika
Yerel

Amatör Gönüllerden Minik Yüreklere Destek

Amatör Gönüllerden Minik Yüreklere Destek

İzmir’de çeşitli meslek dallarında çalışan altı gönüllü yardımsever, ikinci kez hasta minikler için sahneye çıkacak.

28.09.2015 13:03

İzmir'de çeşitli meslek dallarında çalışan altı gönüllü yardımsever, ikinci kez hasta minikler için sahneye çıkacak.

İzmir'de, 23-24 Ekim 2015 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneye çıkacak olan 6 amatör tiyatrocu, Robin Hawdon'un yazdığı Vedat Murat Güzel'in yönettiği 'Şahane Düğün' adlı iki perdelik komedi oyunu hasta çocuklar için sahneleyecek. Amatör Gönüller Tiyatrosu'nu kuran ve minik yüreklere destek olacak olan Berfu Kömürcü, Kaan Gürkaynak, Özen Özsoy, Alphan Yiğit, Müstesna Özdanon ve Seyhan Ertürk Kuralı isimli tiyatrocular, elde edilecek gelirin tamamını Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı'na bağışlayacak. Tiyatro sanatına 26 yılını vermiş olan Narlıdere Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Vedat Murat Güzel'den tiyatro eğitimi alan 6 genç amatör gönüllünün oyunundan elde edilecek gelirle, hasta çocukların tedavisi için gerekli cihaz ve ekipmanlar alınacağı öğrenildi.

Hasta çocukların tedavisine destek olmak için harekete geçtiklerini belirten hayırseverler, "Seyircinin karşısına bizi izlerken keyif alacağı bir oyun ile çıkmak istedik. Bizim oynarken keyif alacağımız, seyircinin de izlerken eğleneceği, ve bu yolla çocukların yüzünün gülmesine katkı sağlayancak bir oyun hazırladık. Uzun özverili bir prova süreci ile oyunumuzu sunmak için sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde ifadelerine yer verdi.

İzmir Amatör Gönüller Tiyatrosu'nun kurucusu Berfu Kömürcü ise, şu bilgileri aktardı:

"Biz gönüllerinde her zaman sevgi barındıran insanlar olarak yardım etmeye gönüllüyüz. ve gönlümüzde tiyatro aşkıyla güzel bir amaç ile 2.kez sahne almak istedik. 'Bizim çocuklarımızı güldüreceğiz ve sevindireceğiz' dedik ve sevgiyle bu yola çıktık. ve bütün geliri Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı'na bağışlamaya karar verdik. Bu amaçla sahnelemek istediğimiz oyunumuza herkesi katkıda bulunmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Oyun için davetiye almak isteyenlerin 0232 4413551 numaralı telefonu arayabileceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Gönüllerden Minik Yüreklere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement