Amatör Spor Kulüpleri Haftası - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Kulüpleri Haftası

Bayburt'ta, "Amatör Spor Kulüpleri Haftası" etkinlikleri kapsamında kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı.

17.10.2014 18:15

Bayburt'ta, "Amatör Spor Kulüpleri Haftası" etkinlikleri kapsamında kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Merkez Spor Salonu'nda yapılan malzeme dağıtımı programına, Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkan Vekili Filiz Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, bazı kamu kurum müdürleri ile amatör kulüp temsilcileri katıldı.

Vali Odabaş, burada yaptığı konuşmada, ülkenin nüfusu en az ili olan Bayburt'un en fazla sporcu barındıran il olduğunu belirterek, "Bu vesileyle Bayburt'umuza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Spor yapmanın bir gereklilik olduğuna işaret eden Odabaş, "Bu gerekliliği aslında hepimiz biliyoruz. Çokça gençliğimizin, okullarımızdaki öğrencilerimizin, büyük bir kesimin istenilen spor alanında spor yaparak ülkemizin sporcuları içerisine katılması gerekmektedir. Son yıllarda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın özellikle ilimizde büyük spor yatırımları yaptığını görüyoruz. Bütün bu yatırımlar bu gençlerimiz, yavrularımız, sporcularımız için yapılmaktadır. Dolayısıyla yapılan bu tesislerde istenilen alanda spor yapma imkanı Bayburtlu gençlerimize sağlanmış oldu. Ben ilimizde bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzene tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Odabaş, konuşmasının ardından 2014 yılında ulusal ve uluslar arası müsabakalarda dereceye giren sporculara plaket verdi.

Program, amatör spor kulüplerine dağıtılan spor malzemelerinin dağıtılmasının ardından sona erdi. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Kulüpleri Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement