Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği'nden Keçiörenli Sporculara Ziyaret - Son Dakika
Spor

Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği'nden Keçiörenli Sporculara Ziyaret

Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği Başkanı Ensar Kurt, Keçiören'de çalışmalarını sürdüren minik ve yıldız sporcuları ziyaret etti.

03.10.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği Başkanı Ensar Kurt, Keçiören'de çalışmalarını sürdüren minik ve yıldız sporcuları ziyaret etti.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Tassad Spor Kulübü ve Aşık Veysel Ortaokulu'nu ziyaret eden başkan Kurt, antrenörler Ahmet Lal ve Rufayi Aşık'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Atapark semtindeki iki ilköğretim okulunda yaklaşık 100 öğrenciye spor yaptırdıklarını belirten Kurt, "Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, milli ve manevi duygularını geliştirmeye katkı sağlamak, sağlıklı ve özgüveni olan nesiller yetiştirmektir" ifadelerini kullandı.

Çalışmalarda desteğini sürdüren AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, Ankara Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Burhan Başoğlu'na teşekkür eden Kurt, daha sonra minikler ve yıldızlar kategorisindeki 50 sporcuya hediyeler dağıttı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amatör Sporcular ve Spor Adamları Derneği'nden Keçiörenli Sporculara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement