Amedspor Kendini Sınıyor - Son Dakika
Spor

Amedspor Kendini Sınıyor

Amedspor Kendini Sınıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Sakaryaspor ile yapacağı hazırlık maçı yapacak.

03.08.2015 18:44

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor), ilk hazırlık maçını bugün oynayacak. Yeşil kırmızı sarılı ekip, Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sakaryaspor ile yapacağı hazırlık maçıyla bir anlamda kendini sınamış olacak.

"Varsa eksiklerimiz gidereceğiz"

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında şimdiye dek kamp kurduğu Kocaeli Kartepe'de kondisyon ve kuvvete dayalı çalışan Amedspor, ilk hazırlık maçını bugün akşam saatlerinde Sakaryaspor ile yapacak. Yeşil sarı kırmızılım kulübün asbaşkanı Nurullah Edemen, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini söyledi. Takımda iyi bir uyumun söz konusu olduğunu ve bunun da yeni sezon öncesinde kendilerini sevindirdiğine işaret eden Edemen, "Bugün akşam saatlerinde Sakaryaspor ile bir hazırlık maçımız olacak. Bu ilk hazırlık maçımız, aynı zamanda kendimizi sınayacağız. Varsa eksiklerimiz onları lig öncesinde gidermeye çalışacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor Kendini Sınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement