Amerikalı Öğretmenin Cep Telefonunu Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

Amerikalı Öğretmenin Cep Telefonunu Gasp Ettiler

Amerikalı Öğretmenin Cep Telefonunu Gasp Ettiler

Adana’da, özel bir okulda görev yapan Amerikalı öğretmenin cep telefonunu gasp eden 4 kişi, olaydan 10 dakika sonra yakalandı.

16.11.2014 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, özel bir okulda görev yapan Amerikalı öğretmenin cep telefonunu gasp eden 4 kişi, olaydan 10 dakika sonra yakalandı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bulunan Atatürk Çocuk Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşları ile eğlendikten sonra evine dönen Amerikalı Jearson Jr Paul Lee'nin karşısına Alpay A (18), Harun K (21), İ.Ş. (17) ve M.A. (17) çıktı. Lee'den cep telefonunu isteyen 4 arkadaş, olumsuz cevap almaları üzerine Amerikalı öğretmene bıçak çekti. İki kişi Amerikalı öğretmeni tutarken, diğer iki kişi bıçak tehdidiyle Lee'nin cebinde bulunan telefonunu aldı. Dört kişi daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Büyük korku yaşayan Jearson Jr Paul Lee, durumu polise bildirdi. Kısa sürede bölgeyi çembere alan ekipler, kaçış güzergahlarını tutarak 4 şahsı aramaya başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra olay yerine 100 metre ileride yakalanan 4 şüpheli, Amerikalı öğretmene teşhis ettirildi. Öğretmenin "Beni gasp edenler bunlar" demesi üzerine Alpay A ve Harun K Adana Emniyet Müdürlüğü'ne, İ.Ş. ve M.A. da yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüpheliler buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amerikalı Öğretmenin Cep Telefonunu Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement