Anadolu Efes-Unics Kazan Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes-Unics Kazan Maçından Notlar

Lacivert beyazlılar, bu sezon Avrupa'daki ilk maçına Rusya'nın Unics Kazan takımı karşısında çıktı.

16.10.2014 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda THY Avrupa Ligi A Grubu'nda mücadele eden Anadolu Efes, bu sezon Avrupa'daki ilk maçına Rusya'nın Unics Kazan takımı karşısında çıktı.

Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçta, tarihinde ilk kez Unics Kazan ile karşılaştı. Unics Kazan mücadelesi, Sırp başantrenör Dusan Ivkovic'in de Anadolu Efes'in başındaki ilk Avrupa maçı oldu.

Lacivert-beyazlı oyuncular sahaya, "Meme kanserine karşı yanınızdayız" yazılı pankartla çıktı. Anadolu Efes ile Unics Kazan arasındaki mücadelenin hava atışı, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı"nda, meme kanserine dikkati çekmek ve farkındalığı artırmak için sembolik olarak pembe top ile yapıldı. Anadolu Sağlık Merkezi ile Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğinde hayata geçirilen "Pembe top sahada" isimli proje kapsamında sembolik hava atışını oyuncu Beren Saat yaptı.

FIBA Avrupa tarafından 2013'te "Yılın Genç Oyuncusu" seçilen Hırvat basketbolcu Dario Saric, karşılaşma öncesi ödülünü FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay'dan aldı.

Lacivert-beyazlıların bu sezonki ilk Avrupa maçına taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Mücadeleyi az sayıda Unics Kazan taraftarı da takip etti.

Karşılaşma öncesi Anadolu Efes'in 2014-2015 sezonu tanıtım filmi taraftarların beğenisine sunuldu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Anadolu Efes-Unics Kazan Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement