Anadolu Sakatlar Derneğinden Başbakan Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Yerel

Anadolu Sakatlar Derneğinden Başbakan Erdoğan'a Destek

Anadolu Sakatlar Derneğinden Başbakan Erdoğan\'a Destek

Anadolu Sakatlar Derneği Kayseri Genel Merkez 2. Başkanı Ömer Arslan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dernek olarak Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a destek kararı aldık” dedi.

08.07.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Sakatlar Derneği Kayseri Genel Merkez 2. Başkanı Ömer Arslan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dernek olarak Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a destek kararı aldık" dedi.

Anadolu Sakatlar Derneği Kayseri Genel Merkez 2. Başkanı ve Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana insanı yaşat ki, devlet yaşasın şiarıyla yola çıkarak engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşamın tüm alanlarına onurlu bir birey olarak katılımlarının sağlanması konusunda getirmiş oldukları yeni kanun ve yönetmeliklerle engelli insanımızın kimseye yük olmadan kendi ayakları üstünde durabilmelerini anayasal güvence altına alınmasını sağlamış olup engelli insanımızla ilgili birçok yeni proje ve çalışma başlatarak devletin tüm kurumlarında ve toplumumuzda bir farkındalık hissinin geliştirilmesini sağlamıştır. Engellilerimiz anayasamızda pozitif ayrıcalıklı kılınmıştır. Ayrıca devletimizin güçlenmesi ülke insanımızın daha mürefeh, daha güzel koşullarda daha medeni, ve uygar seviyelere ulaşması, daha güçlü bir ekonomiye sahip olması, tüm demokratik haklarına kavuşması, etnik kökenine, mezhep'ine, bakılmadan birlik ve beraberlik içerisinde yaşanması, milli irade'nin hakim kılınması, yolunda yapmış olduğu yeniliklerin devamına cumhurbaşkanlığı makamında da devam edeceğine inancımız tamdır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Sakatlar Derneğinden Başbakan Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement