Anadolu Üniversitesi'nde "Uzay ve Ulaşım Alanları Bilgi Günü" Etkinliği - Son Dakika
Ekonomi

Anadolu Üniversitesi'nde "Uzay ve Ulaşım Alanları Bilgi Günü" Etkinliği

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Anadolu Üniversitesi’nde “AB Ufuk 2020 Programı-Uzay ve Ulaşım Alanları Bilgi Günü” etkinliği düzenlenecek.

10.02.2016 13:23

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından Anadolu Üniversitesi'nde "AB Ufuk 2020 Programı-Uzay ve Ulaşım Alanları Bilgi Günü" etkinliği düzenlenecek.

Etkinlikte, dünyanın en büyük sivil araştırma programı olma özelliğine sahip olan ve çok yıllı Ar-Ge ve İnovasyon projelerini destekleyen Ufuk (Horizon) 2020 Programı'nın uzay ve alanındaki çağrıları hakkında bilgi verilecek. Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO, Osmangazi Üniversitesi ETTOM, Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Ticaret Odası iş birliğinde düzenlenecek toplantı, 11 Şubat Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı ve Mavi Salon'da gerçekleşecek. Toplantıda TÜBİTAK Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığından Ulusal İrtibat Noktası Serhat Melik ulaştırma alanında ve Ulusal İrtibat Noktası Okan Saldoğan uzay alanında bilgilendirme yapacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Anadolu Üniversitesi'nde 'Uzay ve Ulaşım Alanları Bilgi Günü' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement