Anadolu Üniversitesinden Sınavsız İkinci Üniversite İmkanı - Son Dakika
Yerel

Anadolu Üniversitesinden Sınavsız İkinci Üniversite İmkanı

AÖF Diyarbakır Dicle Büro Yöneticisi Davut Turhan, mezun olan öğrencilere ikinci üniversite okuma imkanı verildiğini bildirdi.

25.08.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AÖF Diyarbakır Dicle Büro Yöneticisi Davut Turhan, lisans veya açıköğretim fakültelerinden mezun olan öğrencilere ikinci üniversite okuma imkanı verildiğini bildirdi.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Diyarbakır Dicle Büro Yöneticisi Davut Turhan, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir lisans bölüm/programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları bölümlerden/programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi'nin açıköğretim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin önlisans veya lisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler. Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi'nin açıköğretim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim Fakültesi'nin önlisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler. Kayıt için AÖF Bürolarımızdan veya http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/ internet adresinden bilgi verilmektedir"

Kayıt tarihleri ve ikinci üniversite kapsamında başvurulabilecek programlarla ilgili olarak Turhan, "2016-2017 Öğretim Yılı İçin Planlanan İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri
İnternet Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 2016 Çarşamba - 09 Eylül 2016 Cuma
İnternet Başvuru Adresi: http://aof.anadolu.edu.tr
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2016 Çarşamba - 09 Eylül 2016 Cuma
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2016 Cuma"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Anadolu Üniversitesinden Sınavsız İkinci Üniversite İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement