Anadolu Ve İrlanda Lezzetlerinin Moda Zirvesi - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ve İrlanda Lezzetlerinin Moda Zirvesi

Anadolu Ve İrlanda Lezzetlerinin Moda Zirvesi

Anadolu lezzetlerinin ustası Saklı Köşk ve İrlanda pub geleneğinin ünlü temsilcisi Belfast, Moda'da buluştu.

21.10.2014 14:28

Anadolu'nun farklı lezzetlerini füzyon mutfağı estetiğiyle birleştiren Moda'nın benzersiz Saklı Köşk'ü, ünlü Irish Pub geleneğini İstanbul'da başarıyla temsil eden Belfast'la el ele verip aynı çatı altında buluşursa ne olur?
Yeme ve içmenin, yani en mükemmelinden damak zevkinin nirvanasına ulaşılır... Globalleşmenin gustoya yansıması diye de tanımlanabilir bu durum.

Moda'da yüzyıl öncesinin eşsiz köşk atmosferini; tarihi mekânı, bahçesi, geleneksel ve modern lezzetleri harmanlayan mutfağıyla başarıyla yaşatan Saklı Köşk'te, artık İrlanda pub geleneğinin damak okşayan; tatma, koklama, dokunma ve görme duyularını aynı anda harekete geçiren içecekleri bir arada sunuluyor.

Moda'nın Saklı Köşk'ü ve Kadıköy'ün ünlü Belfast'ı aynı çatı altında Saklı Köşk&Belfast, yeni konseptiyle müdavimleri ve konuklarıyla buluşmaya başladı.

Yeni sezonda Saklı Köşk'ün şefleri; onlarca yıllık bilgi, görgü ve deneyimlerini, kalitesinden emin oldukları yerel ürünler ve modern pişirme teknikleri ile harmanlayarak konuklarla paylaşmaya devam ediyor. Belfast'ın özgün konsepti ise konukların Anadolu'dan başlayan lezzet seyahatine Irish pub atmosferini ve yüzlerce ülkenin içkisini ekliyor. Dünyanın dört bir köşesinden 70 çeşit bira ve 40 çeşit özel viskinin yanısıra Afrika'dan İtalya'ya kadar uzanan sayısız şarap çeşidi ile Saklı Köşk&Belfast konuklarına benzersiz bir damak zevki vaat ediyor.
Saklı Köşk & Belfast, geleneksel lezzetlerini özel biralardan özel şaraplara uzanan; en klasiğinden, en yaratıcı ve farklı deneyimlere kadar çeşitlenen yemek-içecek eşleşmeleriyle zenginleştiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Ve İrlanda Lezzetlerinin Moda Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement