Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 3.lig'e Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 3.lig'e Yükseldi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı, grup maçlarını kazanarak 3. Lig'e yükseldi.

18.02.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı, grup maçlarını kazanarak 3. Lig'e yükseldi.

Anakent Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı oyuncuları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yılmaz, şampiyon olarak 3. Lig'e çıkma başarısı gösteren oyuncuları kutlayarak, "Samsun 19 Mayıs şehridir. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı da Atatürk'ün bu gençlere ve spora armağan etmiştir. Yani Samsun bir gençlik ve spor kentidir. Bu nedenle sporun gelişmesi ve spor alanında başarılı olması gereken bir yer. Sizler de bu başarınızla bizi gururlandırdınız. İnşallah seneye de 2. Lige çıkarız" dedi.

Sporda galibiyet kadar yenilginin de olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Spor her türlü şartları içinde barındırıyor. Mücadele ve hırsın yanında aynı zamanda centilmenliği ve zarafeti de içeriyor. Onun için başarı kadar bu duyguları da içinizde yaşatın. Biz sizin bu emeğinizin akıttığınız bu terin her zaman arkasında olacağız. Çünkü spor sizin ruhunuzu da güzelleştirir. Sporunuzu yaparken eğitiminizi de ihmal etmeyin. Sporda başarıyı eğitiminizdeki başarıyla bütünleştirirseniz o zaman her şey çok daha değerli ve anlamlı olur" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 3.lig'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement