Anakent Spor'lu Voleybolculardan Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Anakent Spor'lu Voleybolculardan Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Anakent Spor\'lu Voleybolculardan Başkan Yılmaz\'a Ziyaret

Grubunda oynadıkları tüm maçları kazanarak 3. Lig’e çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı oyuncuları kupaları ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

18.02.2015 15:02

Grubunda oynadıkları tüm maçları kazanarak 3. Lig'e çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı oyuncuları kupaları ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

Başkan Yılmaz, Anakent Spor'lu voleybolcuları başarılarından dolayı tebrik ederek memnuniyetini iletti ve başarılarının devamını istedi. Başkan Yılmaz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Samsun'un 19 Mayıs şehri olduğunu ve Atatürk'ün bu günü gençlere ve spora armağan ettiğini dile getirerek, "Yani Samsun bir gençlik ve spor kenti. Bu nedenle sporun gelişmesi ve spor alanında başarılı olması gereken bir yer. Sizler de bu başarınız ile bizi gururlandırdınız. İnşallah seneye de 2. Lige çıkarız" dedi.

Sporda galibiyet kadar yenilginin de olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Spor her türlü şartları içinde barındırıyor. Mücadele ve hırsın yanında aynı zamanda centilmenliği ve zerafeti de içeriyor. Onun için başarı kadar bu duyguları da içinizde yaşatın. Biz sizin bu emeğinizin akıttığınız bu terin her zaman arkasında olacağız. Çünkü spor sizin ruhunuzu da güzelleştirir. Sporunuzu yaparken eğitiminizi de ihmal etmeyin. Sporda başarıyı eğitiminizdeki başarı ile bütünleştirirseniz o zaman her şey çok daha değerli ve anlamlı olur" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anakent Spor'lu Voleybolculardan Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement