Anamur Belediye Başkanı Türe Karne Alan Öğrencileri Kutladı - Son Dakika
Yerel

Anamur Belediye Başkanı Türe Karne Alan Öğrencileri Kutladı

Anamur Belediye Başkanı Türe Karne Alan Öğrencileri Kutladı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, karnelerini alan öğrencileri kutladı.

14.06.2014 13:07  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, karnelerini alan öğrencileri kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyeliğine seçilen Başkan Mehmet Türe, İstanbul'da gerçekleşecek toplantı öncesi yaptığı konuşmada, "2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı boyunca ter döküp bir yıllık emeklerinin karşılığını karneleri ile alan öğrencileri ve onların eğitim sürecinde en az onlar kadar emek harcayarak bilgi dolu bireyler olarak yetişmesini sağlayan cefakar öğretmenleri tebrik ediyorum" dedi. Öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Başkan Mehmet Türe iyi tatiller dileklerinde bulundu.

Başkan Mehmet Türe'nin Anamur dışında olması dolayısıyla bu yıl eğitim kurumları ziyaretlerini öğretmen kökenli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara yaptı. Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Osman Tanrıverdi'nin eşlik ettiği Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara ve beraberindekiler Güneybahşiş İlköğretim okulunu ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden önce görev yaptığı okulu ziyaret eden Başkan Yardımcısı Kara'yı öğrenciler coşkuyla karşıladı.

Öğrencilere tek tek karnelerini dağıtan Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, her biriyle ayrı ayrı ilgilenerek hasret giderdi. Başkan yardımcısı Mahmut Kara, öğrenci ve öğretmenlere Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin selam ve tebriklerini iletti.

Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara okulda öğrencilere Türk Bayrağı, bloknot ve meyve suyu dağıttı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anamur Belediye Başkanı Türe Karne Alan Öğrencileri Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement