Anamur Sanayi Sitesi Esnafı, Geri Dönüşüm Tesisi ve Atıklarından Dertli - Son Dakika
Yerel

Anamur Sanayi Sitesi Esnafı, Geri Dönüşüm Tesisi ve Atıklarından Dertli

Anamur Sanayi Sitesi Esnafı, Geri Dönüşüm Tesisi ve Atıklarından Dertli

Mersin’in Anamur İlçesi Sanayi Sitesi Esnafları, sanayinin içinde bulunan geri dönüşüm tesisi atıklarından, çöpleri işlerken çıkan gürültüden, etrafa yayılan kokudan, rahatsız olduklarını ifade ederek yetkilileri göreve çağırdılar.

17.08.2015 14:10

Mersin'in Anamur İlçesi Sanayi Sitesi Esnafları, sanayinin içinde bulunan geri dönüşüm tesisi atıklarından, çöpleri işlerken çıkan gürültüden, etrafa yayılan kokudan, rahatsız olduklarını ifade ederek yetkilileri göreve çağırdılar.

Esnaf, geri dönüşüm tesisinin zehirli ve kimyasal atıklarını da Dragon çayına akıttığını buradan da denize karıştığını belirterek bu konuya acilen bir çözüm bulunmasını istedi.

Müşterilerinin de bu konuda rahatsız olduğunu belirten Esnaflar, "Sanayi içinde yol güzergahında girişi etkileyen yığılmalar oluyor, müşteri kaybediyoruz. Atıklardan dolayı kanalizasyonlarımız da sürekli tıkanıyor" dedi.

Konuyla ilgili olarak Anamur Kaymakamlığına, Anamur Belediyesine, Anamur Çevre ve Sağlık yetkililerine müracaat ettiklerinin altını çizen Esnaflar ; "Sekiz aydır bu soruna bir çözüm bulunamadı. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz " dediler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anamur Sanayi Sitesi Esnafı, Geri Dönüşüm Tesisi ve Atıklarından Dertli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement