Ankara - Avrasya Yükseköğretim Zirvesi 53 Ülke Ile Rekor Kırdı - Son Dakika
Güncel

Ankara - Avrasya Yükseköğretim Zirvesi 53 Ülke Ile Rekor Kırdı

Avrasya Yükseköğretim Zirvesi 53 ülke ile rekor kırdıAVRASYA Yükseköğretim Zirvesi (EURIE) 53 ülkeden 1950 akademisyenin katılımıyla kapılarını Lütfi Kırdar Kongre Salonunda ziyaretçilerine açtı.

24.03.2017 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrasya Yükseköğretim Zirvesi 53 ülke ile rekor kırdı

AVRASYA Yükseköğretim Zirvesi (EURIE) 53 ülkeden 1950 akademisyenin katılımıyla kapılarını Lütfi Kırdar Kongre Salonunda ziyaretçilerine açtı. EURAS Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen zirvenin açılışını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, KKTC Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova ve Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Dr Mustafa Aydın ve çok sayıda rektör birlikte kesti.

53 ülkeden 2 binin üzerinde rektör, rektör yardımcısı, akademisyen ve uluslararası eğitim sektöründen uzmanın katılacağı Avrasya Yükseköğretim Zirvesi 3 gün sürecek. Aynı zamanda zirve kapsamında 200 standın yer alacağı fuar ile eş zamanlı 25 panel ve seminere ev sahipliği yapıyor.

EURAS Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, 'Türkiye'mize yakışan bir Yüksek Öğretim Zirvesine imza attık üç gün sürecek olan etkinliğimizin temel amacı Türk Yükseköğretimi'nin dünyaya açılmasını daha etkin bir hale getirmek ve Türkiye Yükseköğretimi'nin içinde bulunan üniversitelerin dünyanın marka üniversiteleri ile farklı alanlarda işbirliği yapmak' dedi.

Ankara - Avrasya Yükseköğretim Zirvesi 53 Ülke Ile Rekor Kırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara - Avrasya Yükseköğretim Zirvesi 53 Ülke Ile Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement