Ankara'da Asayiş - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Asayiş

Bir iş yerinden hırsızlık yaparken kendilerine müdahale eden kişiyi av tüfeğiyle yaralayarak kaçan ve operasyonda yakalanan 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

21.09.2015 23:09

Bir iş yerinden hırsızlık yaparken kendilerine müdahale eden kişiyi av tüfeğiyle yaralayarak kaçan ve operasyonda yakalanan 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Keçiören'in Sanatoryum Caddesi'nde, iş yerine hırsızlık yapmak amacıyla giren ve kendilerine müdahale eden kişiyi av tüfeğiyle yaraladığı iddia edilen O.İ, H.İ, M.G, N.E. ile G.İ. isimli çocuk, Hırsızlık Büro Amirliği ve yunus ekiplerinin operasyonunda, olay günü kullandıkları kiralık oto ile birlikte Altındağ ilçesinin Çinçin bölgesinde yakalandı.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramada bir tabanca ve 22 fişek, olayda kullandıkları av tüfeği, üç LCD televizyon, bir keman, çok sayıda takı, iki antika kama ve bir antika tüfek ele geçirildi.

Çalıntı ürünler, sahiplerine teslim edildi.

Bu arada, söz konusu şahısların, üç evden ve iki iş yerinden hırsızlık, kasten yaralama ve evrakta sahtecilik olaylarına karıştıkları da tespit edildi.

Suça sürüklenen G.İ, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, diğer 4 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'da Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement