Ankara'da Düzce Tanıtım Günleri - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Düzce Tanıtım Günleri

Ankara\'da Düzce Tanıtım Günleri

Düzce Valisi Ali Fidan, Ankara’da düzenlenen Düzce tanıtım günleri programının ilk kez yaşanmasına rağmen yoğun ilgiyle karşılandığını belirtti.

16.05.2016 11:35

Düzce Valisi Ali Fidan, Ankara'da düzenlenen Düzce tanıtım günleri programının ilk kez yaşanmasına rağmen yoğun ilgiyle karşılandığını belirtti.

12-15 Mayıs tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezinde Düzce Tanıtım Günleri düzenlendi. Açılışın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından yapılmasının ardından binlerce Ankaralı, AKM'de Düzce'nin tüm ilçeleriyle beraber yapılan programlarını izleyerek tanımaya çalıştı.

Düzce ve ilçelerinde bulunan tarihi, kültürel, deniz, yaylaları, şelaleleri ve özel ürünleri, Ankaralı vatandaşlara tanıtıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce'nin ilk kez çok birliktelik sağlanarak yapılan tanıtımda bir ilk yaşandığını belirterek "Binlerce kişi Ankara'da yaşayan vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı eksiklerimizi de gördük, ancak şu var ki Düzce tanıtım günleri amacına ulaşmıştır" diye konuştu.

Düzce'nin Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de, Ankara Tanıtım Günleri programının yoğun ilgiyle karşılandığını belirterek "Düzce ve ilçeleri özellikle denize açılan tek ilçesi olan Akçakoca'nın tarihi kültürü, denizi, yaylaları ve her türlü özelliği ile Ankaralılara sergiledik, binlerce vatandaşımız bizi ziyarete geldi ve çok başarılı bir tanıtım gerçekleştirdik."

diye konuştu.

Düzce Tanıtım Günlerinde stantları ziyaret eden bir çok vatandaş, Düzce'yi tanımadıklarını ve burada tanıyarak böyle bir yerin var olduğunu öğrendiklerini belirterek kısa zamanda Düzce'yi ve ilçelerini ziyaret edeceklerini belirtti. Bazı vatandaşlar ise yıllar önce Düzce'ye gittiklerini belirterek, Düzce'nin çok değişmiş olduğunu gördüklerini söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Düzce Tanıtım Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement