Ankara'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası

Ankara'nın Kazan ilçesinde telefonla aradığı kişiyi kendisini polis olarak tanıtarak, dolandırmaya çalıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

23.01.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan ilçesinde telefonla aradığı kişiyi kendisini polis olarak tanıtarak, dolandırmaya çalıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, telefonla dolandırıcılık olaylarına yönelik yaptığı istihbarat çalışması sonucu, bazı şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı.

Polis ekipleri, Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Belkis A'yı telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin, "Bir hırsızlık olayında nüfus cüzdanınız olay yerinde bulundu, bunun araştırılması için nakit paralarınızı bize vermeniz gerekiyor" diyerek evdeki birikimini istediğini belirledi.

Söz konusu adrese giden güvenlik güçleri, Belkis A'nın evine gelerek 13 bin liralık birikimini aldığı sırada M.S.S'yi (16) yakaladı.

Polis ekipleri, zanlının ifadesi doğrultusunda dolandırıcılık olayına karıştığı iddia edilen bazı şüpheliler hakkında da arama çalışması başlattı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Şüphelinin tutuklanmasından sonra Belkis A'yı tekrar arayan bir kişinin, "Dün sizi dolandırmaya çalışan şebekenin bir üyesini yakaladık. Operasyonun devam etmesi için bize yardımcı olmanız gerekiyor" diyerek para istemesi üzerine kadın yeniden polise başvurdu.

Bu arada, Belkis A'nın oğlunun 2000'de Siirt'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement