Ankara'da 'Teröre Hayır Kardeşliğe Evet' Yürüyüşü (1) - Son Dakika
Güncel

Ankara'da 'Teröre Hayır Kardeşliğe Evet' Yürüyüşü (1)

Ankara'da düzenlenen 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' yürüyüşü, saat 17.00'de başladı.

17.09.2015 18:12

Ankara'da düzenlenen 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' yürüyüşü, saat 17.00'de başladı. Teröre karşı birlik için Sıhhiye Meydanı'nda toplanan kalabalık grup, Ulus'taki Birinci Meclis Binası'na doğru yürüyüşe geçti. İşçi ve işveren örgütleri tarafından yürüyüş sırasında 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' sloganı dışında başka bir sloganın atılmaması ve sadece Türk bayrakları açılması kararı alındı.

Sıhhiye Meydanı'nda saat 17.00'de başlayan yürüyüşte dev bir Türk Bayrağı açıldı. Yürüyüş dolayısıyla Sıhhiye Meydanı ve Ulus civarındaki bazı yollar kapatıldı. Yürüyüşü organize eden işçi ve işveren örgütleri, şöyle:

HAK-İŞ, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen), Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB). - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da 'Teröre Hayır Kardeşliğe Evet' Yürüyüşü (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement