Ankara'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu, meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

16.04.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu, meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk Şabanözü yolu Oymide Mevkisi'nde Abdurrahman Nalbant yönetimindeki 06 MDP 53 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Aykan Özkan idaresindeki 06 AV 7007 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada sürücüler Aykan Özkan, Ahmet Çelik ve Münire Nalbant ağır yaralanırken, Abdurrahman Nalbant olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralıların, itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları araçlardan çıkartılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldığı sırada Münire Nalbant da tüm müdahalelere rağmen, kurtarılamadı.

Aykan Özkan'ın, Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne, Ahmet Çelik'in Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği her iki yaralının da durumun ağır olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısının ve olay yeri inceleme ekibinin işlemlerinin ardından, Abdurrahman Nalbant'ın cenazesi otopsi için Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Çubuk - Şabanözü yolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement