Ankara'da Yakılan Otomobilden Erkek Cesedi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Yakılan Otomobilden Erkek Cesedi Çıktı

Ankara\'da Yakılan Otomobilden Erkek Cesedi Çıktı

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki karayolunda, yanmış bir otomobilin içinden yanmış erkek cesedi çıktı.

08.09.2014 13:09  Güncelleme: 14:48

Ankara'nın Çubuk İlçesindeki karayolunda, tamamen yanmış bir otomobilin sağ ön koltuğunda yanmış erkek cesedi bulundu.

Otomobilin yanında mermi kovanları bulunurken cesedin, ilçedeki bir mermer atölyesinde çalışan ve 2 ay önce evlenen, eşinin geçen hafta terk ettiği 36 yaşındaki Metin Söğüt'e ait olduğu belirtildi. Söğüt'ün ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Olay, Çubuk'a bağlı Mutlu Mahallesi'nde Çubuk- Şabanözü karayolunda meydana geldi. Bölgede dolaşanların dün yaptığı ihbarı üzerine sevk edilen jandarma, 06 S 7433 plakalı otomobil ile birlikte sağ ön koltuğunda oturan kişinin tamamen yandığını tespit etti. Yapılan tespit sonucu cesedin Metin Söğüt'e ait olduğu ve Çubuk'ta köy statasünden mahalleye dönüşen Kargın doğumlu olduğu öğrenildi. Söğüt'ün cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan araştırmada, içindeki cesetle birlikte yanan otomobilin çevresinde boş alkol şişeleri ile birlikte mermi kovanları buldu. Yapılan araştırma sonucu Çubuk'ta oturan, ilçedeki bir mermer atölyesinde çalıştığı belirlenen, ve henüz 2 ay önce evlenen Metin Söğüt'ü eşinin bir hafta önce evi terk ettiği belirtildi. Sögüt'ün ölüm nedeniyle ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Yakılan Otomobilden Erkek Cesedi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement