Ankara'daki Helikopter Kazası - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Helikopter Kazası

Ankara\'daki Helikopter Kazası

Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın cenazesi, Aydın'ın Söke ilçesinde toprağa verildi Törene, Acar'ın üniforması ile katılan öğretmen eşi Fatma Acar, tabuta sarılarak ağladı.

19.12.2013 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın cenazesi, Aydın'ın Söke ilçesinde toprağa verildi.

Acar için ilk tören, Söke Devlet Hastanesi önünde yapıldı. Törene, Acar'ın üniforması ile katılan öğretmen eşi Fatma Acar, annesi Özcan Acar ile babası Mümin Acar'ın yanı sıra kardeşleri ve akrabalarının büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Daha sonra Söke Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze, Fevzi Paşa Mahallesi'ndeki dedesinin evine getirildikten sonra Kocacami'ye götürüldü. Burada Acar'ın fotoğrafını alan arkadaşları, tabutun başında sırayla nöbet tuttu. Bu sırada fenalaşan şehidin annesine sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

Cenaze namazının ardından top arabasına konulan Acar'ın cenazesi, Söke Şehitliği'nde toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bazı milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Gölbaşı ilçesi yakınlarında 17 Aralık 2013 tarihinde, askeri helikopterin düşmesi sonucu Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman, Kara Pilot Üsteğmen Emre Acar, Teknisyen Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım ile Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme şehit olmuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Helikopter Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement