Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı ve Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

11.10.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı ve Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

İl başkanı Sinan Kitapçı, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da yasal olarak düzenlenen barış, özgürlük mitingine bomba atmanın, insanlık tarihine kara bir leke olarak geçeceğini belirtti.

Saldırının sorumlularının ortaya çıkarılmasını isteyen Kitapçı, şunları aktardı:

"İhmali olanlar derhal bulunmalıdır. Sorumluluk makamında olanlar derhal gereğini yapmalıdır. Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü bu güzel ülkemizin kabusu haline getirenleri şiddetle kınıyor, her türlü engellemelere karşın, barışta, kardeşlikte, sevgide, insanlıkta buluşalım diyorum."

Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz ise gerçekleşen alçakça saldırıların, milletin basireti ve sağduyusu sayesinde amacına ulaşamayacağını kaydederek, "Birlik ve beraberliğimizi yıkmaya yetmeyecektir. Eğitim Bir Sen olarak, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları bir kez daha kınıyor, geleceğini kan üzerine kurmuş terör örgütlerini lanetliyor, saldırının faillerinin, azmettiricilerinin bir an önce tespit edilerek, haklarında gerekenin yapılmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement