"Ankara, İş Adamlarını Kaybetmemeli" - Son Dakika
Güncel

"Ankara, İş Adamlarını Kaybetmemeli"

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti.

18.10.2014 09:58

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti. ASİAD Başkanı Barış Aydın, Vali Kılıçlar'a yeni görevinde başarılar dileyerek, sanayici ve iş adamları olarak destek beklediklerini ifade etti.

Vali Kılıçlar, STK'ların "karşılıksız çalışma" yaptıklarını, bu anlamda "zoru başardıklarını" kaydetti. Ankara Valiliği'nin kapısının STK'lara açık olduğunu belirten Kılıçlar, yapılacak işbirliklerinin Ankara'nın "marka kent olmasına ciddi katkı sağlayacağını" bildirdi.

ASİAD olarak şimdiye kadar Ankara'nın çok sayıda sorununu dile getirip, çözüm ürettiklerini belirten ASİAD Başkanı Barış Aydın da, bu sorunların başında ise zaman kaybını minimuma indirecek, iş dünyasını dünya ile kolaylıkla buluşturacak doğrudan uçuşların geldiğinin altını çizdi.

Aydın, bu anlamda özellikle Ankara'ya gelen yabancı konuklar açısından imaj sorunu yaşandığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Ankara artık sadece bürokrat şehri değil, ticaret ve sanayi anlamında da öncü bir kent konumunda. Yıllardır memur kenti kimliğiyle anılan Ankara, bugün sanayinin ve ticaretin de Başkenti olarak tanımlanıyor. Bu anlamda Ankara'dan yapılacak doğrudan uçuşlar biz sanayici ve iş adamları için son derece önem taşıyor. Ankara'dan yurt dışına yapılacak uçuşlarla yatırımcıların başka illere kayması önlenmeli. Ankara, iş adamlarını kaybetmemeli."

Ankara'nın önde gelen STK'larından olduklarını ifade eden Aydın, Ankara sevdalıları olarak kentin sorunlarına çözümler ürettiklerini, bürokrasiden de bu anlamda destek beklediklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ankara, İş Adamlarını Kaybetmemeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement