Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplandı

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ın başkanlığında toplandı.

28.03.2016 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ın başkanlığında toplandı.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, valilikteki toplantıya, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Seçim Aydın, ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Mustafa İhsan Kızıltaş, Muradiye Kültür Vakfı Genel Müdürü Ahmet Hüsrev Ulusoy ile Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık katıldı.

Toplantıda, Çamlıdere ilçesinde yer alan fosil ormanlarının koruma altına alınarak turizme kazandırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nizamettin Kazancı, Çamlıdere ilçesinde bulunan fosil ormanlarının yapısı hakkında dünyadaki diğer fosil ormanlarla da karşılaştırarak sunum yaptı.

Vali Kılıçlar, Çamlıdere ilçesinde bulunan "fosil ormanları"nın turizme kazandırılması çabalarının heyecan verici olduğunu, turizm sektörüne katkıda bulunacak her çalışmanın günümüz şartlarında daha da önemli hale geldiğini ve bu konuda Kalkınma Ajansı'nın projeleri desteklemek istediğini kaydetti.

Genel Sekreter Şayık da, Ankara'nın değerlerini anlatan, şehre dinamik bir bakış açısı kazandıracak afişler oluşturulmasını amaçlayan "1. Ankara ve Kültürel Değerler Temalı Afiş Yarışması"nın 24 Mart 2016 tarihi itibarıyla ilan edildiğini duyurdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement