Ankara-Nallıhan Yolu Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Ankara-Nallıhan Yolu Çalışmaları

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, "İlçemizdeki doğal ve tarihi güzellikleri insanlara görmesine imkan sağlamamız için yolun olması gerekir. Bu nedenle Ankara- Nallıhan karayolu bizim için çok önemli, bir an önce tamamlanmasını istiyoruz.

21.04.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, "İlçemizdeki doğal ve tarihi güzellikleri insanlara görmesine imkan sağlamamız için yolun olması gerekir. Bu nedenle Ankara- Nallıhan karayolu bizim için çok önemli, bir an önce tamamlanmasını istiyoruz." dedi.

Öntaş, gazetecilere yaptığı açıklamada Ankara-Ayaş ve Beypazarı arasında ulaşımın sağlandığı karayolunda, Beybazarı- Çayırhan arasında duble yol yapım çalışmalarının tamamlandığını, Çayırhan- Nallıhan arasındaki çalışmaların ise devam ettiğini belirtti.

Çalışmaların Davutoğlan Mahallesi geçişinde sürdüğünü kaydeden Öntaş "Biz bu yolun Nallıhan'a kadar olan 30 kilometrelik bölümün kısa sürede tamamlanmasını istiyoruz. Yol medeniyettir diyoruz ve bu medeniyeti istiyoruz." dedi.

Nallıhan'ın çevre ilçelerle ve başkentle bağlantısını çok önemsediklerini, bu nedenle de yolların bir an önce tamamlanmasını istediklerini dile getiren Öntaş, "Bir yerin yolu olmadığında kimse uğramıyor. Kaldı ki ilçemiz Nallıhan gerçek anlamda tarihi İpek Yolu üzerinde, birçok medeniyetin ayak izlerinin bulunduğu, hanları, hamamları, kervansarayları ile öne çıkan bir ilçe. İlçemizdeki doğal ve tarihi güzellikleri insanların görmesine imkan sağlamamız için yolun olması gerekir. Bu nedenle Ankara- Nallıhan karayolu bizim için çok önemli. Bir an önce tamamlanmasını istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara-Nallıhan Yolu Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement