Ankara Zabıtası Antalya'da Toplanacak - Son Dakika
Yerel

Ankara Zabıtası Antalya'da Toplanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile 25 bağlı ilçenin zabıta müdür ve amirleri, Antalya’da düzenlenecek “Koordinasyon Kurulu Toplantısı”nda bir araya gelecek.

25.03.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile 25 bağlı ilçenin zabıta müdür ve amirleri, Antalya'da düzenlenecek "Koordinasyon Kurulu Toplantısı"nda bir araya gelecek.

Temiz, gürültüsüz bir şehirde halkın huzurunun, güvenliğinin ve sağlığının korunması amacıyla gıda ve çevre temizlik denetimlerinden seyyar satıcılarla mücadeleye kadar pek çok konuda faaliyet gösteren Başkent zabıtası, hem moral depolamak hem de Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda pek çok konuyu ele almak için Antalya'da biraraya gelecek. Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı ile ilçe zabıta müdür ve yardımcılarından oluşan 60 kişilik ekip, 27-29 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek toplantıda 4 komisyonda pek çok konuyu ele alacak. "Çevre, kent ve yaşam, eğitim ve araştırma, hukuk ve mevzuat" başlıkları altında oluşturulacak komisyonlarda Ankara'da yürütülen faaliyetler, yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerilerini masaya yatırılacak. Toplantıda ayrıca "öfke kontrolü, ilgili kanunlar ile halkla ilişkiler" konularında da yapılabilecekler tartışılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Zabıtası Antalya'da Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement