Ankaralı Ayşe Bolvadini Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Ankaralı Ayşe Bolvadini Coşturdu

Ankaralı Ayşe Bolvadini Coşturdu

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde düzenlenen 29.Eber Gölü ve Kaymak Festivali'nin ilk gününde sahneye çıkan Ankaralı Ayşe Dinçer, binlerce kişiyi türküleriyle coştururken, konseri izlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

24.08.2013 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde düzenlenen 29. Eber Gölü ve Kaymak Festivali'nin ilk gününde sahneye çıkan Ankaralı Ayşe Dinçer, binlerce kişiyi türküleriyle coştururken, konseri izlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 29.Eber Gölü ve Kaymak Festivali kapsamında sahneye çıkan Ankaralı Ayşe, türküleri ile herkesi oynattı. Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık ve protokol üyeleri de Ankaralı Ayşe'nin hareketli türkülerine eşlik etti. Sanatçı Ahmet Şafak ise halka coşkulu saatler yaşattı. İlçenin ve bölgenin önemli mesire yeri olan Horanparkta yoğun yağmur altında gerçekleşen programda vatandaşlar şiddetli yağışa rağmen eğlenceye ara vermedi. Festivale ilçe halkının yanı sıra beldeler ile çevre köylerden ve binlerce kişi katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankaralı Ayşe Bolvadini Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement