Anlı Asfalt ve Refüj Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Yerel

Anlı Asfalt ve Refüj Çalışmalarını Denetledi

Anlı Asfalt ve Refüj Çalışmalarını Denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, yolların asfaltlanması ile orta refüjde ağaç dikim çalışmalarını yerinde inceledi.

14.07.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Gökkuşağı Evleri arkasındaki cadde ve yolların asfaltlanma çalışmalarını inceledi. Anlı, Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan'dan bilgi aldı. Uçan, ramazan boyunca planlanan cadde ve yollara 3 ekip halinde asfalt çalışması yaptıklarını bildirdi. Uçan, Bağcılar bölgesindeki çalışmanın devam ettiğini belirten Uçan, yarın da Silvan-Üniversite bağlantısı olan Hayati Avşar Caddesi'nde çalışma yapacaklarını, gece de Yeniköy Mezarlığı içindeki yolları asfaltladıklarını söyledi. Anlı bir süre de çevrede bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Anlı ve beraberindekiler daha sonra Urfa yolunu Mardin'e bağlayan Qamişlo Bulvarı'nın orta refüj çalışmalarını yerinde inceledi. Anlı, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı A.Samet Uçaman'dan bilgi aldı. Uçaman, çabuk yetişmesi için 10-15 yaş fidanlar diktiklerini söyledi. Anlı da işçilere kolaylıklar dileyerek, refüjde ağaç dikimine yardım etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Anlı Asfalt ve Refüj Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yılmaz: süprersin fırat abi 0 0 Yanıtla

Advertisement