Anneler Günü'nde Eşine Böbreğini Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü'nde Eşine Böbreğini Hediye Etti

Anneler Günü\'nde Eşine Böbreğini Hediye Etti

Konya'da, 45 yaşındaki Duran Yazıcı, böbrek yetmezliği bulunan eşine Anneler Günü'nde böbreğini vererek, unutulmaz bir hediyenin altına imzasını attı.

10.05.2015 10:08  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, 45 yaşındaki Duran Yazıcı 3 yıldır böbrek yetmezliği bulunan eşine Anneler Günü'nde böbreğini hediye etti.

23 SENELİK EVLİLİĞİN EN GÜZEL HEDİYESİ

Konya'nın Güneysınır ilçe belediyesinde işçi olarak çalışan 45 yaşındaki Duran Yazıcı böbrek yetmezliği bulunan eşi 49 yaşındaki Halime Yazıcı'ya Anneler Günü hediyesi olarak böbreğini verdi. 23 senedir evli olan Yazıcı çiftinde Halime Yazıcı bu zamana kadar aldığı en güzel hediye olduğunu dile getirdi.

"HASTALIĞINA HİÇ DAYANAMADIK"

Eşinin hastalığına dayanamadığını söyleyen Duran Yazıcı, "Eşimin 3 yıldır böbrek yetmezliği hastalığı bulunuyor. Son 1 yıldır da diyalize giriyordu. Durumu kötüye gidiyordu. Hastalığına hiç dayanamadık. Diyalizden çıktığında çok kötü görünüyordu. Sonrasında yapılan testlerde böbreğimin uyuştuğu ortaya çıktı. Anneler Günü hediyesi olarak eşime böbreğimi verdim" dedi.

"DUYDUĞUM ANDA HAVALARA UÇTUM"

Eşinin böbreğinin nakil edileceğini duyduğu ilk anı anlatan Halime Yazıcı, "Eşim böbreğini vereceğini duyduğum anda havalara uçtum, dünyalar benim oldu. Son 1 senedir diyalize giriyordum. Artık diyalize girmeyeceğim için çok mutluyum. Eşimden Allah razı olsun. Şuanda da durumum çok iyiye gidiyor" ifadelerini kullandı.

DOKTORU AMELİYATI ANLATTI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu, ameliyat hakkında bilgi vererek:

"Duran Bey'in sol böbreğini Halime Hanım'a naklettik. Duran Bey'den aldığımız böbreği laparoskopik yöntemi olan kapalı şekilde aldık. Son yıllarda bu yöntem tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaygınlaştı. Bu yöntem diğer açık yönteme göre daha rahat ve daha konforlu hayatı sağlayabilmekte. Hasta ameliyattan sonra daha az ağrı duyabilmekte. Aynı zamanda daha erken taburcu olabilmekte. Tüm dünyada ve ülkemizde laparoskopik yani kapalı yöntemle alınan böbrek ameliyatları sonrasında organ vericilerinde ciddi bir artış sağlandı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anneler Günü'nde Eşine Böbreğini Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • : Allah şifa versin çok zor gerçekten ancak benim anlamadığım madem böbrek uyuyor adam niye bir yıl beklemiş 3 0 Yanıtla
  • atmaca: Helal olsun sana yurekli adam ey feministler sadece kotu seyleri degil samimiyseniz bunlarida gorun ama susarsiniz yaptiginiz herbeylem yabanci gudumlu amaciniz turk aile yapisini bitirmek 3 0 Yanıtla
  • Ege-bölges , ,: Aglattin beni be abi:-) Helal olsun 1 0 Yanıtla
  • merve Dinçer: Helal olsun sana köylüm 0 0 Yanıtla
  • MEHMET KURT: GÜNEYSINIR'LI DURAN YAZICI KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN CENAB'I ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ALLAH'A EMANET OLUN SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM. 0 0 Yanıtla

Advertisement