Antakya Medeniyetler Korosu'ndan, Kayseri'de Konser - Son Dakika
Güncel

Antakya Medeniyetler Korosu'ndan, Kayseri'de Konser

Antakya Medeniyetler Korosu\'ndan, Kayseri\'de Konser

Kayseri Ticaret Odası (KTO) AB Bilgi Merkezi tarafından 'Avrupa Günü' kutlamaları kapsamında 3 semavi din mensuplarının oluşturduğu 'Antakya Medeniyetler Korosu Konseri' konser verdi.

14.05.2016 09:30

Kayseri Ticaret Odası (KTO) AB Bilgi Merkezi tarafından 'Avrupa Günü' kutlamaları kapsamında 3 semavi din mensuplarının oluşturduğu 'Antakya Medeniyetler Korosu Konseri' konser verdi.

AB değerlerinden birlik, hoşgörü ve barışı simgeleyen Medeniyetler Korosu Konseri Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Avrupa Birliği Delegasyonu Ticaret, Ekonomi ve Tarım Bölüm Başkanı Balazs Gargya'nın da katılımı ile Kayseri'de konserv erdi. Koro Şefi Yılmaz Özfırat'ın yönetiminde düzenlenen konserde barış, hoşgörü ve kardeşlik içinde bir arada yaşayan, farklı inanç, mezhep ve kültürlere sahip çeşitli meslek mensuplarından oluşan koro, seslendirdiği ilahi ve şarkıların yanı sıra yöresel türküler ile katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

Konser sonunda koroya çiçek veren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, AB Bilgi Merkezi ile ilimizde çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetleri Kayseri halkı ile buluşturduklarını ifade ederek, izleyicilere ve koroya teşekkür etti.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antakya Medeniyetler Korosu'ndan, Kayseri'de Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement