Antalya Altın Kep Aşçılık Yarışması - Son Dakika
Yerel

Antalya Altın Kep Aşçılık Yarışması

Altın Kep Aşçılar Yarışmasında, Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "karadut soslu kuzu kaski sarma" ile Türkiye 2'ncisi oldu.

17.02.2015 16:13  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde, Antalya Şefler Birliği Derneği ve ANFAŞ işbirliği ile bu yıl, 7'ncisi düzenlenen Altın Kep Aşçılar Yarışmasında, Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "karadut soslu kuzu kaski sarma" ile Türkiye 2'ncisi oldu.

Yarışmada dereceye giren Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri Emirhan Şimşek, Sadık Kaptan ve Yiğit Uslu, öğretmenleri ve okul müdürü Hüseyin Kaplan ile Kaymakam Mustafa Kaya'yı ziyaret etti.

Kaya, ziyarette, öğrenci ve öğretmenleri kutlayarak, "Yemek çeşitlerine yeni bir yemek çeşidi kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Ekip daha sonra Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ziyaret etti.

Kaplan, 124 ekibin katıldığı yarışmada Türkiye ikinciliği elde etmenin çok önemli bir başarı olduğunu belirterek, "Biz bundan sonra, öğrencilerin Türkiye 2'ncisi olduğu yemeği de Beypazarı turizmine kazandıracağız. Öğrencilerimize ve tüm okul yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Altın Kep Aşçılık Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement