Antalya - Carmen'e Ayakta Alkış - Son Dakika
Güncel

Antalya - Carmen'e Ayakta Alkış

Antalya - Carmen\'e Ayakta Alkış

Carmen'e ayakta alkış Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) müdürü ve sanat yönetmeni Evin Atik'in sahneye koyduğu dünyaca ünlü 'Carmen' adlı 4 perdelik opera eserinin sezon prömiyeri, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

31.01.2016 16:32

Carmen'e ayakta alkış

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) müdürü ve sanat yönetmeni Evin Atik'in sahneye koyduğu dünyaca ünlü 'Carmen' adlı 4 perdelik opera eserinin sezon prömiyeri, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Librettosunu Ludovic Halevy ile Henri Meılhac'ın yazdığı dramatik eser, opera severleri bir araya getirdi. Dekor, kostüm ve ışık efektleriyle göz kamaştıran eserde, Antalya Opera Bale Sanatları ve Sevenleri Derneği'nin çocuk öğrencileri de sahnede yer aldı.

'Carmen' rolünü Ebru Kaptan ile Medine Tuganova'nın dönüşümlü üstlendiği eserde, 'Don Jose' adlı bir muhafız çavuşunun sigara fabrikasında güzelliği ile erkekleri büyüleyen 'Carmen' adındaki Çingene kızına ihtiraslı aşkı dillendirildi. 'Carmen'in, Don Jose'nin yalvarışlarını reddetmesiyle gelişen olaylar izleyenlerde büyük heyecan uyandırdı. Perde cinayetle kapandı.

Gişe rekoru kırması beklenen muhteşem eser 'Carmen'i izleyenler dakikalarca ayakta alkışladı. Eseri sahneye koyan Evin Atik ile emeği geçenlere çiçekle teşekkür edildi. Eser 2, 4, 6 Şubat akşamları da sahnelenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Carmen'e Ayakta Alkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement