Antalya'da 10 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da 10 Şüpheli Yakalandı

Antalya\'da 10 Şüpheli Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü İlçe Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışma soncunda, 11 ayrı olayın şüphelisi 10 kişi yakalandı.

14.07.2014 17:32

Antalya Emniyet Müdürlüğü İlçe Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışma sonucunda, Muratpaşa İlçesinde meydana gelen 11 ayrı olayın şüphelisi 10 kişi yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 1-10 Temmuz 2014 tarihlerinde meydana gelen hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, gümrük kaçağı telefon ve sigara olaylarıyla ilgili Muratpaşa Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından çalışma yapıldığı kaydedildi.

Açıklamaya göre, yapılan çalışmalar sonucunda 2 ayrı bıçakla insan yaralama olaylarından 2 şüpheli, 6 ayrı hırsızlık olayından 4 şüpheli, gümrük kaçağı cep telefonu ve sigara olayından 2 şüpheli, meskun mahalde ateş etmek suçundan bir şüpheli ve uyuşturucu madde imal ve ticareti olayından bir şüpheli olmak üzere 11 ayrı olayda 10 şüpheli yakalandı.

Olaylarda bir ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği, iki bıçak, 6 bin 106 paket gümrük kaçağı sigara, 48 değişik markalarda cep telefonu, bir televizyon, 3 bisiklet, bir dijital fotoğraf makinesi ve 900 gram esrar ele geçirildi.

Meydana gelen 11 ayrı olayda yakalanan 10 şüpheliden 4'ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da 10 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement