Antalya'da Fetö'den 19 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Fetö'den 19 Tutuklama

Antalya\'da Fetö\'den 19 Tutuklama

ANTALYA'da darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün adliyeye sevk edilen 28 kişiden 19'u, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

01.09.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün adliyeye sevk edilen 28 kişiden 19'u, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bugün de 30 kişi adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında astsubay, uzman çavuş, Antalya Valiliği memuru, şoför, teknisyen, doktor gibi çeşitli meslek gruplarından 28 şüpheli, geçen hafta gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünden sonra dün adliyeye sevk edildi. Sabah saatlerine kadar yargılanmaları devam eden şüphelilerden 19'u 'terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla tutuklanırken, 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

30 KİŞİ DAHA ADLİYEDE

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında çoğunluğu şifreli haberleşme sistemi 'ByLock' programı kullanan ve 'terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla gözaltına alınan 30 şüpheli de bugün adliyeye sevk edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin cumhuriyet savcılığındaki ifade işlemleri başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Fetö'den 19 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement