Antalya'da G20 Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Antalya'da G20 Tedbirleri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, G20 Liderler Zirvesi’nde alınacak güvenlik tedbirleri ve dikkat edilecek hususlar ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıttı.

05.11.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, G20 Liderler Zirvesi'nde alınacak güvenlik tedbirleri ve dikkat edilecek hususlar ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıttı.

15-17 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya'nın ev sahipliği yapacağı G20 Liderler Zirvesi, nedeniyle alınacak güvenlik önlemleri, kapanacak yollar, vatandaşların kullanacağı alternatif yol güzergahları ve irtibat bilgilerinin yer aldığı 10 bin broşür Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanarak Belek, Kadriye ve Dikmen bölgelerinde halka dağıtılmaya başlandı.

Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde "Bu Yol 10-17 Kasım 2015 Tarihleri Arasında Trafiğe Kapalıdır" ibareli 100 adet tabela kapanacak yollara, açılan sokak girişlerine yerleştirildi.

Turizm yolu dışında alternatif yolu bulunmayan site ve otellere geçişler ve çıkışlar görevliler eşliğinde olacağı ve Turizm Caddesi ve Atatürk Caddesini kullanmak zorunda olanların 0 242 345 41 20 numaralı irtibat telefonundan yardım istemeleri gerektiği belirtildi. Haritada sarı ok işareti ile çıkış hattı olarak gösterilen yolların aynı zamanda giriş hattı olarak da kullanılacağı kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da G20 Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement