Antalya'da Hem Eşini, Hem Kendini Yakan Mühendis Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Hem Eşini, Hem Kendini Yakan Mühendis Toprağa Verildi

Antalya\'da Hem Eşini, Hem Kendini Yakan Mühendis Toprağa Verildi

Antalya Kemer’de yaşadığı tartışma sonucu hem eşini, hem kendini yakan Düzceli mühendis Zekai Şengül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

03.11.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kemer'de yaşadığı tartışma sonucu hem eşini, hem kendini yakan Düzceli mühendis Zekai Şengül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şengül memleketi Düzce'de toprağa verildi.

Olay geçtiğimiz Çarşamba günü saat 20.30 sıralarında, Yeni Mahalle 418 Sokak'taki bir sitede meydana geldi. Gemi Mühendisi Zekai Şengül (48) ile eşi Nurşen Ş. (38) evde, iddiaya göre tartıştı. Tartışmanın ardından evden çıkan Zekai Şengül, eve bir şişe benzinle geri döndü. Zekai Şengül, 9 yaşlarındaki kızlarını evden çıkardıktan sonra kapıyı kilitledi. Zekai Şengül,, şişedeki benzini eşi Nurşen Ş.'nin üzerine döküp çakmak ile eşini aleve verdi. Kadın yanmaya başlarken Zekai Şengül'ün üzerine dökülen benzine alev sıçrayınca dehşet saçan koca da alevler arasında kaldı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, çifti ve tutuşan evi söndürürken ağır yaralanan çift ilk önce özel bir hastaneye daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Nurşen Ş. burada tedavi altına alınırken Zekai Ş. ilk tedavisinin ardından İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

6 gün yaşam savaşı verdi

6 gün İzmir'deki hastanede tedavi gören Zekai Şengül, 1 Kasım tarihinde hayatını kaybetti. Savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri tamamlanan Zekai Şengül,' nin cenazesi memleketi Düzce'ya gönderildi. Zekai Şengül, Konuralp Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Hem Eşini, Hem Kendini Yakan Mühendis Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement