Antalya'da Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Hırsızlık Operasyonu

Antalya'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksu ve Kepez ilçelerinde son günlerde gerçekleşen ev ve otomobil hırsızlıklarıyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından eşkalini belirlediği A.D, H.D. ve Z.K'yı gözaltına aldı.

17.04.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksu ve Kepez ilçelerinde son günlerde gerçekleşen ev ve otomobil hırsızlıklarıyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından eşkalini belirlediği A.D, H.D. ve Z.K'yı gözaltına aldı.

Polis ekipleri zanlıların 5 ev ve bir otomobil hırsızlığına karıştığını tespit etti. Zanlıların evlerinde yapılan aramada, sahte plakalar ele geçirildi.

Zanlılardan H.D'nin, hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunduğu belirlendi. Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından "Nitelikli hırsızlık" yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement