Antalya'da İş Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da İş Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Görüntü Dökümü : Olay yerinden detay, - tabuttan detay, çevredeki vatandaşlardan detay, Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen iş kazası sonucu bir işçi yaşamını yitirdi, bir işçi de yaralandı.

31.01.2016 04:26

Görüntü Dökümü :

Olay yerinden detay, - tabuttan detay,

çevredeki vatandaşlardan detay, Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen iş kazası sonucu bir işçi yaşamını yitirdi, bir işçi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirova Mahallesi 7005 sokaktaki bir ekmek fırını inşaatında iş yeri sahibi Osman Kürşat Demirdöven (51) ile İshak Şahan (52) iş yerinin ikinci katına asansörle malzeme taşımaya başladı.

Malzeme taşırken asansörün halatının kopması sonucu asansör boşluğunda bulunan işçi Şahan asansörle zemin kat arasında sıkışması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Asansörde bulunan iş yeri sahibi Demirdöven ise yaralanarak jandarma tarafından Kemer Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu Tekirova Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri Şahan'ın cesedini sıkıştığı yerden çıkardı. Şahan'ın cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından ailesine teslim edilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hastanede yaralı olan Demirdöven, şüpheli sıfatıyla gözaltında tutuluyor.

Öte yandan çevredeki vatandaşlar tarafından görüntü alınmaması için jandarma ekipleri iş yerinin camlarına gazete kağıdı yapıştırdı.

Antalya\'da İş Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da İş Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement