Antalya'da Kız Kaçırma İddiası: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Kız Kaçırma İddiası: 3 Kişi Tutuklandı

Antalya\'da Kız Kaçırma İddiası: 3 Kişi Tutuklandı

Antalya'da bir kızı kaçırdığı iddia edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların, kaçırdıkları kızı, ifadesini değiştirmesi yönünde zorladıkları ortaya çıktı.

24.03.2017 12:52  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da B.Ö., kızı A.Ö.'nün kaçırıldığı iddiasıyla şikayette bulundu. A.Ö., ilk ifadesinde kaçırıldığını kabul etmezken, bir gün sonra kaçırıldığı yönünde ifade verdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Geçtiğimiz pazar günü Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden B.Ö., kızı A.Ö.'nün M.Ç. ve R.Ç. tarafından zorla kaçırıldığını belirterek şikayette bulundu. Bir süre sonra A.Ö. Serik Asayiş Büro Amirliğine gelerek zorla kaçırılmadığını, kendi rızası ile M.Ç. ile kaçtığını kimseden şikayetçi olmadığını ifade etti.

BABASI ZORLANDIĞINI İDDİA ETTİ

B.Ö. ve kızı A.Ö. daha sonra avukatları ile birlikte Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek bir gün önce verdiği ifadesindeki zorla kaçırılmadığı beyanının doğru olmadığını, kendisini kaçıran şahısların bu şekilde ifade vermesi yönünde yönlendirdiklerini, telefonunun ve parasının R.Ç. tarafından alınarak M.Ç., R.Ç. ve T.Ç. isimli şahıslar tarafından kendisinin D.T. isimli şahsın arabası ile Isparta'ya götürüldüğünü, R.Ç.'nin nişanlısı G.Y., babası A.Y. tarafından da Isparta Aksu ilçesinde bir yayla evine götürüldüğünü, kendisinin rızası olmadığı anlaşılınca Serik ilçesine geri getirildiğini ve bir avukat aracılığı ile nasıl ifade vermesi gerektiğini söylediklerini, eski ifadesini kurtulma amacı ile verdiğini, kendisini kaçıran şahıslardan şikayetçi olduğunu söyledi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yapan polis, M.Ç., R.Ç., ve T.Ç.'yi gözaltına aldı. 3 kişi emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Kız Kaçırma İddiası: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement