Antalya'da Market Soygunu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Market Soygunu

Antalya\'da Market Soygunu

Antalya'da market soygunu*- ANTALYA'da, bir zincir marketin şubesine giren silahlı iki kişi, kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 1500 liraya alarak kaçtı.

30.07.2016 18:47

Antalya'da market soygunu

*- ANTALYA'da, bir zincir marketin şubesine giren silahlı iki kişi, kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 1500 liraya alarak kaçtı.

Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi 1066 Sokak'ta hizmet veren bir zincir marketin şubesine saat 17.00 sıralarında giren tabancalı iki kişi, kasiyer Yunus Emre Özcan'ı etkisiz hale getirdi. Kask ve güneş gözlüğü takan soyguncular, kasadaki 1500 lirayı aldıktan sonra kaçtı. Bu sırada olayı fark eden marketin diğer çalışanları soyguncuları engellemeye çalıştı. Yaşanan arbedeye rağmen soyguncular, kapı önünde çalışır vaziyette bıraktıkları motosikletle binerek kaçmayı başardı. Bu sırada soygunculardan birisi kask ve gözlüğünü markette düşürdü. Haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri, market çalışanlarının ifadesine başvurdu. Parmak izi alan, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, silahlı soyguncuları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Market Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement