Antalya'da Şiddetli Fırtına Araçlara Zarar Verdi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Şiddetli Fırtına Araçlara Zarar Verdi

Antalya\'da Şiddetli Fırtına Araçlara Zarar Verdi

Antalya’da yoğun yağmur nedeniyle bir sitenin istinat duvarı yıkıldı.

13.01.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yoğun yağmur nedeniyle bir sitenin istinat duvarı yıkıldı. Duvarın altında kalan iki araç hurdaya döndü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri sabah saatlerinde 170 ihbar aldıklarını kaydetti. Antalya- Kemer karayolunda ise hızı saatte 150 km'yi bulan fırtına sebebiyle dev dalgalar oluştu. Denizden dalgalarla birlikte elen çakıllar karayolunda trafik akışını güçleştirdi.

170 İHBAR YAPILDI

Antalya'da dün gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak devam eden şiddetli yağmur ve fırtına kentte hayatı durma noktasına getirdi. Eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği kentte yollar sular altında kalırken bir çok iş yeri ve evde su baskınları yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan alınan verilere göre sabah saatlerinden itibaren itfaiyeye 170 ihbar geldiği öğrenildi. İhbarların çoğunluğunun ağaç ve tabela devrilmesi şeklinde olduğunu bildiren yetkililer, su baskınlarının bir önceki şiddetli yağışa göre daha düşük sayıda ihbar geldiğini kaydetti.

İSTİNAT DUVARI YIKILDI İKİ ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Denizde dev dalgalar sahil bandındaki yolu kullanılmaz hale getirirken Konyaaltı ilçesi Hurma mahallesinde de bir sitenin istinat duvarı yıkıldı. Büyük bir gürültüyle duvarın yıkıldığını fark ettiklerini belirten site sakinleri can kaybının yaşanmamasına sevindiklerini söyledi. Yıkılan duvar altında kalan araç ise kullanılamaz hale geldi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Şiddetli Fırtına Araçlara Zarar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement