Kayıp Turizmcinin Evinde Sır Ölümü - Son Dakika
Güncel

Kayıp Turizmcinin Evinde Sır Ölümü

Antalya'da iki gündür haber alınamayan turizmci Faruk Kahraman, evinin salonunda ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

18.03.2015 12:20  Güncelleme: 12:47

Antalya'da kendisinden iki gündür haber alınamayan otellerde masörlük yapan 47 yaşındaki turizmci Faruk Kahraman, evinin salonunda ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

Polis, evin her yerinin dağıtıldığını, bu nedenle olaya hırsızlık süsü verilmiş olabileceği ihtimalinde duruluyor.

"HABER ALAMIYORUZ..."

Edinilen bilgiye göre, Antalya'daki otellerde masörlük yapan turizmci Faruk Kahraman'dan (47) haber alamayan Osmaniye'deki yakınları, Antalya'da yaşayan Kahraman'ın yakını Yaşar Aslantosun'dan Kahraman'a ulaşmasını istedi.

ZİLE BASTI, AÇAN YOK

Kahraman'ın Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi Sinanoğlu Caddesi 1456 Sokak'ta Fehmi Dönmez Apartmanı'ndaki evine giden Aslantosun, uzun süre zile bastı ancak kapı açılmadı.

TÜYLER ÜRPERTEN GÖRÜNTÜ

Kahraman'ın otomobilinin otoparkta olduğunu gören Aslantosun, polis merkezine giderek durumu anlattı. Daha sonra eve dönerek kapıyı çilingirle açan Yaşar Aslantosun, Kahraman'ı salonda ayakları iple bağlanmış şekilde hareketsiz bir şekilde buldu.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Aslantosun, bunun üzerine polisi ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Eve gelen sağlık ekipleri, Kahraman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Evde inceleme yapan polis, turizmci Faruk Kahraraman'ın boğularak öldürüldüğünü tespit etti.

POLİS İZ ÜSTÜNDE

Kahraman'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kahraman'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından morgdan alınarak defnedilmek üzere memleketi Osmaniye'ye götürüldü.

Evin her yerinin dağıtıldığını, bu nedenle olaya hırsızlık süsü verilmiş olabileceği ihtimalinde duruluyor. Öte yandan polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Kayıp Turizmcinin Evinde Sır Ölümü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Turizmcinin Evinde Sır Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sözün özü: Bulun katilleri verin Ömür boyu hapis cezası 1 0 Yanıtla

Advertisement