Antalya'da Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Uyuşturucu Operasyonları

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 kilo 914 gram eroin ele geçirildi.

23.07.2015 11:47

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 kilo 914 gram eroin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'dan yüklü miktarda eroin geleceği yönünde bilgi alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesindeki bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, evde 1 kilo 14 gram eroin ele geçirildi, M.Ö. yakalandı.

Ekipler, Muratpaşa'da 2 kişinin eroin sakladıkları yönündeki ihbar üzerine de zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, 4 kilo 900 gram eroin ele geçirildi. Evdeki O.E. ve İ.K. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 3 zanlı, polisteki ifade işlemlerinin ardından, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçlamasıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement