Antalya - Feyzioğlu, Avukatlara Plaket Verdi - Son Dakika
Güncel

Antalya - Feyzioğlu, Avukatlara Plaket Verdi

Antalya - Feyzioğlu, Avukatlara Plaket Verdi

Feyzioğlu, avukatlara plaket verdiTÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Antalya Barosu'nda meslekte 40, 50 ve 60 yılını dolduran avukatlara plaket verdi.

09.12.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyzioğlu, avukatlara plaket verdi

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Antalya Barosu'nda meslekte 40, 50 ve 60 yılını dolduran avukatlara plaket verdi.

Metin Feyzioğlu, Antalya Barosu'nu ziyaret etti. Ziyarette Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan ile bir süre sohbet eden Feyzioğlu, daha sonra plaket törenine katıldı. Etkinliğe farklı illerin baro başkanları da katıldı. Törende Feyzioğlu, 40, 50 ve 60 yılını dolduran avukatlara plaket verdi. Etkinlikte konuşan Balkan, Antalya Barosu ailesi olarak insana, yaşama, hukuka, ülkeye dair öğrendiklerin meslekte 50, 60 yılını dolduran üstatlara borçlu olduklarını söyledi. Öğrendiklerini yarına taşımaya kararlı olduklarını vurgulayan Balkan, "Bizler üstatlarımızdan Atatürk ilke ve devrimlerini, laiklik başta olmak üzere cumhuriyet kazanımlarına, insan hakları ve hukuk üstünlüğüne, meslek onuruna sahip çıkmayı ve bağlı kalmayı öğrendik. Bu değerleri, ilkeleri yarına taşıyacağımıza kuşkunuz olmasın" dedi.

TBB Başkanı Feyzioğlu da avukatlık ve idareciliği sebebiyle Türkiye'nin her adliyesinde bulunduğunu anlattı. Anadolu'da gittiği adliyelerde mesleki büyüklerinden öğrendiği bilgiyi hiç bir yerde alamadığını aktaran Feyzioğlu, mesleğe, kimliğini, kültürünü ve geleneğini vermiş meslek ustalarına minnettar olduğunu söyledi. İletişim kurarak sorun çözme sanatının uygulayıcısı olduklarına dikkati çeken Feyzioğlu, önümüzdeki dönemde Antalya Barosu'na yeni tesis kazandırmak için çalışma yapacaklarını söyledi. Türkiye Barolar Birliği'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Feyzioğlu, avukatlara 56 ilde 155 anlaşmalı hastanede ücretsiz sağlık hizmeti verdiklerini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Feyzioğlu, Avukatlara Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement