Antalya - İşyerini Yıkan Belediye Ekibine Şiirle Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Antalya - İşyerini Yıkan Belediye Ekibine Şiirle Tepki Gösterdi

Antalya - İşyerini Yıkan Belediye Ekibine Şiirle Tepki Gösterdi

İşyerini yıkan belediye ekibine şiirle tepki gösterdi ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde kaçak olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla yıkımı yapılacak otelin sahibi, yıkımı yapan belediye görevlilerie şiir okuyarak tepki gösterdi.

11.01.2016 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşyerini yıkan belediye ekibine şiirle tepki gösterdi

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde kaçak olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla yıkımı yapılacak otelin sahibi, yıkımı yapan belediye görevlilerie şiir okuyarak tepki gösterdi.

Kumluca'ya bağlı Adrasan Mahallesi'nde bir otel hakkında mahkemenin verdiği yıkım kararının işletme sahibine tebliğ edilmesinin ardından, Kumluca Belediyesi zabıta ekipleri yıkım işlemi için jandarma eşliğinde bölgeye gitti. İşletme sahibi Ömer Ali Bostan'a daha önce işletme hakkında kaçak yapı nedeniyle yıkım kararı verildiğini hatırlatan görevliler, mahkemeye yapılan itirazın da reddedilmesinin ardından kararın kesinleştiği ve yıkım işleminin uygulanacağını söyledi.

ŞİİR OKUDU

İşletme sahibi Ömer Ali Bostan ise bölgede kaçak başka işletmeler de bulunduğunu ancak belediyenin sadece kendi işletmesini yıkmak istediğini savunurken, bunun kanuna, hukuka ve adalete aykırı olduğunu kaydetti. Belediye yetkilileriyle görüşmesinin ardından Ömer Ali Bostan, okuduğu şiirle ekiplere tepki gösterdi. Bostan, "Açılır bahtımız bir gün, hemen battıkça batmaz ya, sebepler yaratır Allah, kerem babını kapatmaz ya, benim hakka münacatım değil rızk için, haşa hüda rezzakı alemdir, rızıksız kul yaratmaz ya. Benim rızkımı rabbim verir buyrun yıkın" şiirini okudu.

Jandarmanın da çevrede güvelik önlemi almasının ardından belediye ekipleri işletmede yıkımı gerçekleştirdi. Bu sırada gelen bir kişi ile belediye görevlileri arasında sözlü tartışma yaşanınca jandarma ekipleri bu kişiyi uzaklaştırdı.

Kumluca Belediye Başkanı Ak Partili Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan ile ilgili 1'inci Etap İmar Planı uygulamasının Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onaylandığını ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi'nde askıya çıktığını söyledi. İmar planının kesinleşmesinden sonra, bu kapsamda 18 uygulaması yapılacağını aktaran Başkan Çetinkaya, Adrasan'ı daha güzel, planlı, doğal güzelliklerini tahrip etmeden, yaşanılabilir ve sürdürülebilir bir turizm alanı haline getirmek istediklerini vurguladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - İşyerini Yıkan Belediye Ekibine Şiirle Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement