Antalya Komutanlar Ankara'ya Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Antalya Komutanlar Ankara'ya Gönderildi

Antalya Komutanlar Ankara\'ya Gönderildi

Darbe girişimine karıştıkları iddiasıyla Antalya'da gözaltına alınan Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan ve Burdur Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sema Yazar Semt Polikliniği'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

16.07.2016 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişimine karıştıkları iddiasıyla Antalya'da gözaltına alınan Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan ve Burdur Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sema Yazar Semt Polikliniği'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada Terörle Mücadele Şubesi'nde ifadeleri alınan Arslan ve Karagöz, Emniyet Müdürlüğü binasının arka kapısına yanaştırılan bir araca alınarak Ankara'ya gönderildi. Komutanları taşıyan aracın çıkışı sırasında güvenlik gerekçesiyle gazetecilerin görüntü alması engellenmeye çalışıldı.

HAVALİMANINDA UÇAK YOĞUNLUĞU

Dün akşam İstanbul'a inmesi beklenen 11'i Türk Hava Yolları'na ait 17 dış hat uçağı Antalya Havalimanı'na yönlendirildi. Uçakların henüz İstanbul'a gidemediği belirtilirken, uçaklardaki yolcular havayolu şirketleri tarafından Antalya'da ağırlanıyor. Söz konusu uçaklarla yaklaşık 2 bin 500 yolcunun Antalya'ya geldiğini kaydedilirken, Antalya'ya turist getirecek bazı uçuşların iptal edilmesi nedeniyle dönüş yapmayı bekleyenlerin de gidemediği aktarıldı. Bugün Antalya'ya gelecek dış hat uçuşlarından 16'sının, iç hatlarda ise 24 uçuşun iptal edildiği vurgulanırken, havalimanında yoğunluk yaşanmaması için uçuşu iptal olanlar otelden çıkış yapmamaları konusunda uyarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Komutanlar Ankara'ya Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement